Csatlakozzon  |  
Despre Noi  |  Főlap  |  Fénykép Galéria  |  Csatlakozzon  
KERESS
összetett
Despre noi
Anul înfiinţării:
A 4metal cég 2004-ben alakult.
Idea:
A 4metal cég azzal a céllal jött létre, hogy egyesítse és népszerűsítse a fémfeldolgozással foglalkozó cégeket. A cég tevékenységének fő célja segítségnyújtás az új ügyfelek megszerzésében illetve olyan eszközök nyújtása, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkát.
domeniu:
A platformunk aż interneten 13 országban elérhető anyanyelvükön. Lengyelországon kívül a 4metal cég székhelye Németországban és Csehországban található, amelyek elősegítik az új kapcsolatok létrehozását.
activitate:
A nagy elkötelezettségnek köszönhetően a platform internetes reklamozásban a 4metal platformnak sikerült szerezni az első helyet a szakportálok között.
Évenként a 4metal cég részt vesz számos hazai és nemzetközi szakrendezvényeken. Számos szakfolyóiratokkal dolgozunk együtt, a potenciális hirdetők a szaksajtóról való tajékoztatása.
A fémfeldolgozó szakma népszerűsítése érdekében együttmûködünk az oktatási intézményekkel is.
Ezen kívül 2012. februárjától elindítottunk a magazint nyomtatott formában, amely a tagjaink és a a fémfeldolgozással foglalkozó cégekkel együttmüködő vállalatok között terjesztett.
Audienţă:
A portálainkat havonta átlagosan mintegy 100 ezer egyedi látogató keresi fel. A Stat24 nevű cég rankingje alapján a www.4metal.pl oldal harmadik helyen áll az ebiznes kategóriában vizsgált 5000 cég közül .
Clienţii despre noi:
Avem 80 opinii despre noi.
Tomasz Lenart:
ZAKŁAD MECHANICZNY MARBO KATARZYNA LENART 
"Nagyon jó, hogy végül van egy olyan szakportál, amely lehetővé teszi mind a munkáltatók mind a munkvállalók egy helyen keresését."
Krzysztof Przybylski:
LASERSTAR SP. Z O. O. SP. K. 
"A 4metal valami zseniális a fémipari szakma számára. Tajékoztatja az aktuális eseményekről, technológiákról, cégekről, anyagokról és gépekről. Látszik, hogy a cég alkalmazottai jól képzett szakemberek, akik értenek a technikai kérdésekhez."
Paweł Wojtarek:
INVESTMENT GROUP SP. Z O.O. 
"Mivel hiszünk abban, hogy „a jövö a kapcsalatokon nyugszik” igyekszünk aktívan komoly üzleti partnereket keresni, akik segíthetnek a küldetésünk és az üzleti célok megvalósításában. Abból származik az ötlet, hogy együttmüködést teremteni fontos gazdasági szervezetekkel és olyan üzleti partnerekkel mint a 4metal, melyeknek szerepét a piac alakításában nehéz tulbecsülni."
Au rămas 77 recenzii. Vezi mai multe…
 
0.61482 sek   www.4metal.com   www.4metal.pl   www.4metal.cz   www.4metal.de   www.4metal.at   www.4metal.ch   www.4metal.ru